Annons

Annons

Annons

Annons

Skövde

Skyttekungen från Skövde kan gå till klassiska Blåvitt

Text: 

Skövdes fotbollsstjärna Sargon Abraham tycks vara förlorad för Degerfors. Enligt GP ska han flytta till IFK Göteborg.

– Jag följer mitt hjärta och magkänslan, säger han till NWT.

Skövdes fotbollsstjärna Sargon Abraham tycks vara förlorad för Degerfors. Enligt NWT ska han bestämt sig för ett klubbyte.

Sargon Abraham har gjort en raketkarriär i Degerfors. Skytteligaledaren i Superettan – Abraham har gjort tio mål – har därför varit ett hett villebråd.

Annons

Allsvenska klubbar som bland annat IFK Göteborg, Örebro och GIF Sundsvall håller ögonen på Skövdeprodukten.

Annons

Nu verkar det som att Sargon Abraham är på väg att lämna Degerfors. Enligt lokaltidningen NWT har han bestämt sig om en flytt.

– Känslan är bra, mer kan jag inte säga. Jag vet var min framtid ska vara och förhoppningsvis blir det så också. Jag har fått en bild av hur de tänker och vill använda mig, jag har bättre koll nu än innan, säger han och fortsätter:

– Det är klart att det alltid är tufft när man står inför olika alternativ, än så länge är inget påskrivet men det känns ändå bra. Jag följer mitt hjärta och magkänslan, det har varit bra möten och jag har fått en bra känsla, säger han till NWT.

I en längre intervju med Skövde Nyheter i juni förklarade Sargon att han inte styrs av pengar i sin karriär.

Då sa han:

– Jag har aldrig haft såna drömmar. Klart att ekonomin är viktig för att få det att gå runt, men det har aldrig styrt mig. Alla mina val och allt inom fotbollen – då går det sportsliga först. Men nu har man familj så man får tänka på det där också.

Under onsdagsförmiddagen gick GP ut med uppgiften att Abrahams nya klubb blir IFK Göteborg. Då hans kontrakt löper ut efter säsongen kan det handla om ett Bosman-fall. Om Blåvitt vill ha skyttekungen redan nu måste de köpa loss honom, skriver tidningen.

Annons

Annons

Till toppen av sidan