Annons

Annons

Annons

Annons

Skövde

Uppgifter: Sargon Abraham betalar själv för att komma loss ur Degerfors kontrakt

Text: 

IFK Göteborg köper loss Sargon Abraham. Enligt GT:s podcast BBpodd betalar han även en del själv för att lösa sig från sitt kontrakt med Degerfors.

– Det vill jag inte kommentera, säger Abraham till GT.

Sargon Abraham ansluter till IFK Göteborg och betalar, enligt uppgifter till BBpodd, för att lösa ut sig själv från Degerfors.

Skövdesonen Sargon Abraham blev klar för en omedelbar övergång från Degerfors till IFK Göteborg under onsdagen. Kontraktet skulle börja gälla januari 2019 men nu köpte Göteborg ut superettans skyttekung.

Annons

Annons

– Jag växte upp med Blåvitt och har alltid haft en dröm om att få spela för klubben. Att det dessutom blir med omedelbar verkan känns magiskt bra och jag ser verkligen fram att få träffa alla och komma igång direkt, sa Abraham till klubbens hemsida tidigare under onsdagen.

LÄS MER: Wendt om sms:en till Durmaz och kryptiska Blåvitt-hinten

Enligt GT:s podcast BBpodd kostar Abraham cirka 350.000 kronor för IFK och samma podcast skriver på Twitter att anfallaren själv gått in ekonomiskt för att lösa ut sig från Degerfors kontrakt.

– Det vill jag inte kommentera, säger han till GT.

Blåvitts sportchef Mats Gren vill inte heller säga något om dessa uppgifter.

– Ingen kommentar.

27-åringens kontrakt gäller till 2021 och han kan komma att bli spelklar till fredagens möte med Sirius.

– Vi får se hur Poya (Asbaghi, huvudtränare) och tränarteamet tänker. Först och främst ska jag vara med på träningen i morgon, och så får vi se efter det, säger Abraham.

Annons

LÄS MER: Alla älskar ”Baggio” – möt succéspelaren från Södra Ryd

Annons

Annons

Till toppen av sidan