Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Futsal

Ny cupframgång för Falköpings KIK:s 03:or

Falköpings KIK:s 03:or gjorde det bra i Tjejcupen.

Annons

Under helgen som gick deltog Falköpings KIK:s 03:or i Tjejcupen.

Laget gick obesegrat genom gruppspelet och tog sig, efter flera fina prestationer, långt i turneringen.

På söndagen spelades Tjejcupen 2019 i Vedum. Falköpings KIK:s 03-lag gjorde upp med tolv andra lag om turneringssegern.

KIK gick obesegrat genom gruppspelet och gjorde sju mål framåt samtidigt som man släppte till endast ett bakåt. Man vann således sin grupp och ställdes mot Vårgårda i kvartsfinalen. Där blev det seger med klara 4–0.

Klar semifinalseger

I semifinalen väntade obesegrade Våmbs IF. KIK-tjejerna tog tag i taktpinnen direkt och visade styrka, vilket resulterade i att man vann matchen med 3–1.

Annons

Annons

Framme i finalen ställdes Falköpingslaget mot Älvängens IK, ett motstånd som imponerat turneringen igenom. Matchen, som kunde gått lite hur som helst, slutade till slut 1–0 till Älvängen, vilket innebar att de tog hem turneringssegern.

Imponerande inomhussäsong

Falköpings KIK:s 03:or har nu spelat färdigt inomhus för den här säsongen. FKIK kan blicka tillbaka på en förstaplats i Tånghallen cup och andraplatser i Oden cup, futsalens sammandragsserie samt nu alltså även i Tjejcupen.

LÄS MER: FKIK:s 03:or segrare i Tångahallen Cup

Laget är nu i full gång med utomhusträningen och härnäst väntar träningsmatch mot Lidköpings FK om en vecka, följt av spel i DM för 16-åringar.

SE ÄVEN: Så spelar ditt lokala lag i premiären

MISSA INTE: Falköpingstjejen klar för allsvenskt topplag: ”Tävla om en plats”

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy