Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bowling

Framgångsrikt SM för BK Oden – fyra medaljer varav ett guld

Olivia Malmer tog guld och Emil Billman silver på SM.

Annons

BK Odens Olivia Malmer tog guld när SM-finalerna i helgen arrangerades i Vårby. Och överlag blev det flera fina resultat för bowlingklubben.

Även Annika Ström fick en silvermedalj med sig hem...

...liksom Susanne Johansson.

Annons

Annons

Det var 16 spelare från BK Oden som kvalade i årets Bowling-SM, som detta året spelades i Vårby. Av dem lyckades sju ta sig till SM-final, som även den spelades i Vårby mellan 6-8 juni.

Där kammade Oden hem fyra medaljer. Guld till Olivia Malmer (Damer B 17-21 år) och silver till Annika Ström (Damer B 31-40 år), Emil Billman (Herrar B 21-30 år) och Susanne Johansson (Damer B 51-64 år).

Dessutom bör Charlotta Malmer, Tilda Lindberg och Josefin Andersson uppmärksammas. Trion tog sig också till final, även om det inte räckte till medalj.

Ett riktigt bra SM för Odens del alltså. Framgångarna följer det kval som för ett tag sedan spelades – där klubbens damer tog sig upp till allsvenskan.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy