Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Byter tränaruppdrag mot spelarroll: "Otroligt uppskattad av truppen"

Harald Svensson representerar Valtorp i stället för Stenstorp nästa säsong.

Annons

Valtorps IF:s truppbygge rullar vidare.

Nu står det klar med ytterligare ett gäng nya namn in i laget.

Säsongen över, men Valtorps IF har inte legat på latsidan under inledningen av vintervilan. Sedan tidigare har de gjort klart med flera nya namn, så som Jonas Olsson från Åsarp-Trädet FK.

Nu presenterar de ytterligare tillskott till laget inför nästa säsong. Via sin hemsida meddelar de att Martin Eliasson återvänder efter en säsong i Stenstorps IF och att även Harald Svensson klär på sig Valtorpsfärgerna igen. Detta efter att han haft flera tränaruppdrag, varav det senaste huvudansvaret över Stenstorps IF:s A-lag.

Annons

Annons

– Martin är träningsvillig och en riktigt bra föreningsmänniska. Därför skar det i hjärtat för ett år sen när han valde att byta förening men samtidigt förstod vi hans val då han ville ha en nytändning i en ny miljö. Riktigt kul att han nu väljer att återvända till Valtorp, skriver Valtorp på sin hemsida.

– Harald är driven både på och utanför planen och otroligt uppskattad av truppen. Som det ser ut nu så tar han ett sabbatsår som tränare då han har nya saker på gång utanför fotbollen. Vi är glada att Harald under 2020 spelar fotboll i Valtorps IF igen.

Därtill meddelar de att IFK Falköpings tidigare målvaktstränare Herman Svensson ansluter till Valtorp. Detta främst i en roll som backup ifall det skulle uppstå skadebekymmer i målvaktsledet.

– Det är inte säkert att det blir någon fotboll alls för honom under 2020 men det är en riktigt fin backup och om han är sugen på fotboll så är det Brovalla som gäller, skriver Valtorp.

Annons

Annons

Till toppen av sidan