Annons

Annons

Annons

TV-favoriter

TV-favorit: Här slutade den vilda jakten

Den bästa journalistiken gör vi tillsammans. Som den här filmen på den vilda jaktens avslutning, som fångades av en läsare.

Inbäddat innehåll

Tidningen har varit webbaserad sedan decenniets start och under alla åren har film och live-tv varit en självklar kanal. Under rubriken TV-favoriter kommer vi att minnas några av alla inslag, som satt sig i minnet av olika skäl. Det kan ha varit nyhetshändelsen som fångades på film och som läsarna ville se, men också de lite märkligare inslagen som vi minns av andra skäl.

Annons

Annons

Men - utan er läsare hade det inte gått. Tack för alla tips ni skickar in, tack för alla goda kommentarer på sajt som på våra sociala medier (vi finns på Facebook, Twitter och Instagram) och, inte minst - tack för alla bidrag genom åren.

Tidningens medarbetare jobbar hårt för att fånga nyheter, men utan bilder och filmer från er läsare hade det inte gått. Genom åren har vi hjälpts åt att göra den bästa journalistiken.

Som i januari 2019 där en uppmärksam läsare fångade upplösningen på en vild biljakt.

Här ovan ser du filmen, som också blir avslutet på vår serie med gamla tv-favoriter. Och här kan du läsa mer om själva händelsen: Se vittnets film: Här grips inbrottstjuven av polisen efter vilda bilfärden i Skövde

Tack än en gång - och du: Ser du något dramatiskt och fångar det på film - skicka gärna filmen till oss. Eller mejla din fråga om det lilla som stora.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan