Annons

Annons

Annons

Handboll

Trots fin start föll HVT knappt mot Lidköping

Text

HV Tidaholm fick en drömstart på fredagskvällens hemmamatch mot HK Lidköping i handbollstrean.

Ledning med 5–1 efter drygt fem minuter.

Men det hjälpte inte, det blev en knapp förlust med 28–29 (14–14).

Martin Ström blev bäste målskytt i HV Tidaholm i fredagens möte med HK Lidköping i Sparbankshallen. Han svarade för nu mål.

HV Tidaholm har inte så mycket mer än äran att spela för så här i division 3-handbollens slutskede, men såg till att skapa spänning och dramatik i fredagskvällens möte med HK Lidköping i Sparbankshallen.

Annons

Annons

Tidaholm stack ifrån till 5–1 under matchens första sju minuter, men säg den glädje som varar. Bara sex minuter senare var ställningen 5–6. Längre än så kom dock inte Lidköping, hemmalaget hakade på och sedan följdes lagen i princip åt hela vägen.

Det var 14–14 i paus och i en fortsatt målrik och oviss match turades sedan lagen om att vara i ledning i den andra halvleken. Sista gången som HVT ledde var vid ställningen 25–24 med cirka sex minuter kvar att spela och sedan blev det är härlig dramatik in mot slutsignalen. Lidköping fick dock ett tvåmålsövertag, 29–27, med en dryg minut kvar att spela och det blev avgörande.

HVT reducerade förvisso till 28–29, men då var det bara tio sekunder kvar.

HVT avslutar nu seriespelet – om inte coronaviruset sätter stopp för den sista omgången i serien – med att möta IF Hellton i Karlstad nästa lördag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan