Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tennis

Falköpingsduo dominerade stort vid RM i Kristinehamn

Isa Nilsson (till vänster) och Hanna Roslund spelade bra i helgen.

Annons

I helgen avgjordes Regionsmästerskapet i tennis för 14-åringar.

Regionen består av Värmland, Västergötland, Dalsland och Bohuslän. Isa Nilsson från Falköpings Tennisklubb tog en övertygande seger när hon vann klassen Flicksingel 14 A.

I semifinalen besegrades Vera Ryding, Lidköpings TK. En match där Isa hade svårt att hitta sin egen rytm i spelet, men trots detta vann hon i två raka set. I finalen mot Jolanda Johansson, Skövde TF, spelade Isa prickfritt i första set och vann detta med 6–1. I andra set kom Jolanda tillbaka men även detta gick i Isas favör med 6-3. En fin seger för Isa.

Annons

Annons

Tillsammans med klubbkompisen Hanna Roslund vann de också Flickdubbel 14 A. Tjejerna släppte bara fem game genom hela turnering och i finalen besegrade de Vera Ryding, Lidköpings TK, och Liv Kirkfjell, Elfsborgs TK, med siffrorna 6–0, 6–2. Med tanke på att tjejerna gick till kvartsfinal i SALK Open (Stockholm) vid årsskiftet var detta ingen överraskning.

Nu väntar en träningsperiod innan grussäsongen utomhus tar vid i april månad.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy