Annons

Annons

Annons

Götene

Man misshandlades med kofot på sin egen tomt

En man blev på måndagskvällen misshandlad av en annan man i Hällekis, Götene kommun.

Målsägande fick också sin bil utsatt för skadegörelse.

En man blev på måndagskvällen misshandlad av en annan man i Hällekis, Götene kommun. Även den målsägandes bil utsattes för skadegörelse. OBS: Genrebild.

Det var vid 21.50-tiden på måndagen som polisen larmades ut till ett hus i Hällekistrakten. En man i 25-årsåldern hade då kommit till den här adressen med en bil, innan han gick in på tomten och misshandlade målsägande med en kofot.

Annons

Annons

När mannen var på väg tillbaka till sin bil passade han på att slå sönder en ruta på husägarens bil. Mannen som blev slagen fick inga svåra skador och behövde inte uppsöka sjukhus, berättar Tomas Vänerfors.

När polisen kom fram till platsen var gärningsmannen inte längre kvar – men vid 00.20 fick de syn på den misstänktes bil i Götenetrakten.

– Vi stannade bilen. Två personer färdades i bilen, föraren hade inget körkort och misstänks för grov olovlig körning och passageraren, mannen i 25-årsåldern, misstänks för narkotikabrott och brott mot knivlagen då han hade en kofot på sig, säger Tomas Vänerfors och fortsätter:

– Ingen misstänks för misshandel och ingen greps. Utredningen fortsätter och det går att hämta in de misstänkta till polisstationen när som helst.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan