Annons

Annons

Annons

Fotboll

Vinninga fick in en riktig femetta mot Falköpings FK

I onsdags föll Falköpings FK med 1–2 mor Skara FC i seriepremiären.

På fredagskvällen var laget i farten igen – denna gång på bortaplan mot nykomlingen Vinninga, som besegrade de rödsvarta med hela 5–1 (2–0).

Text

Det blev på fredagskvällen andra raka förlusten för Falköpings FK i fotbollsfyran, närmare bestämt 1–5 i baken mot Vinninga. Bilden är tagen i samband med onsdagens match mot Skara FC.

Bild: Marcus Andersson

Annons

Falköpings FK spelade som bekant ingen match före semestern, utan drog igång seriespelet först nu i onsdags. Då gjorde laget en fullt godkänd insats, inte minst i andra halvlek, mot Skara FC, men föll ändå med 1–2.

Redan på fredagskvällen var det match igen, då på bortaplan mot Vinninga, som är nykomling i serien. Det började illa för FFK, som hamnade i underläge redan efter tre minuter och mitt i första halvlek kom också 2–0 för hemmalaget.

Annons

Annons

Under första kvarten av andra halvlek gjorde Vinninga ytterligare två mål och därmed var matchen i princip avgjord. Det hela slutade 5–1 och för FFK:s tröstmål svarade Evraz Salih, samma kille som gjorde lagets mål mot Skara i onsdags.

Kommande vecka väntar ytterligare två matcher för Falköpings FK, först mot IFK Mariestad borta på onsdag och sedan mot Vara SK hemma på lördag.

Matchfakta

Vinninga-Falköpings FK 5–1 (2–0)

Mål, Vinninga: Lukas Nordin, Robin Johansson, Adam Stridh, Totte Josefsson och Arvid Lidholm. FFK: Evraz Salih.

Varningar, Vinninga: Axel Lidholm. FFK: Johannes Andersson.

Domare: Sirwan Zangana, Skövde.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan