Annons

Annons

Annons

Ishockey

Klart: Så spelas hockeytrean – serieindelningen spikad

Det börjar närma sig att division 3-hockeyn drar igång igen i höst. Serieindelningen till HockeyTrean har nu kommit och det är också klart när serien är tänkt att börja.

Text

Nu är det klart vilka motståndare Skara, Tidaholm och Falköping kommer möta i vinter.

Bild: Marcus Andersson, Lo Hägerfelth

Annons

I början på mars höll många hockeylag runt om i Sverige fortfarande på att spela för att antingen ta sig uppåt i seriesystemet eller bli kvar i den serie de för närvarande låg i. Sen slog corona till och alla ishockey stoppades och alla serier beslutades behållas som de var när den föregående säsongen startade. Det betydde att Skara IK och Tidaholms HF som slogs om platser i division 2 till säsongen som snart ska starta istället återigen får spela division 3-hockey.

Annons

Annons

Mycket blir dessutom sig likt för lagen.

Förra säsongen spelade Skara IK, Tidaholms HF och IFK Falköping Blue Riders i HockeyTrean södra B tillsammans med Tibro, Lidköping och Sörhaga/Alingsås. Nu är det klart att kommande säsongs serieindelning blir precis likadan som förra årets. Det blir Tibro, Lidköping och Sörhaga/Alingsås som står för motståndet för THF, Skara och Blue Riders även den här säsongen.

Det är också bestämt att seriepremiären kommer att ske omkring 27:e september så det dröjer inte länge innan hockeyn är igång på allvar igen

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan