Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Innebandy

Åtta mål framåt för Fröjereds herrar – men tyvärr lika många bakåt

Det blev en målrik premiärmatch för Fröjereds IF herrar i innebandytrean.

Laget gjorde hela åtta mål – men det gjorde även gästande Mullsjö U. Det hela slutade alltså 8–8 (4–1, 1–3, 3–4).

– Jag är både nöjd och lite missnöjd på en och samma gång, säger FIF-tränaren Hugo Klahr.

Premiären är över för Fröjereds IF:s herrar i innebandy trean och tränaren Hugo Klahr kan konstatera att det blev 8–8 mot Mullsjö AIS U.

Bild: Fredrik Sandquist

Annons

Det Hugo Klahr är mest nöjd med i fredagskvällens premiär hemma mot Mullsjö U är det första perioden, ja kanske till och med första halvan, av matchen.

– Vår första period var väldigt bra, vi gick fram till 4–1 och gjorde det mesta rätt. Mullsjö var inte riktigt med i matchen så långt och vi såg till att straffa dem, säger Hugo.

Men en bit in i den andra perioden hade Mullsjö kommit igång och faktiskt också ifatt i målprotokollet, ställningen var 4–4.

Annons

Annons

– Vi har sett tendensen tidigare, alltså att vi inte är så bra på att spela på en ledning. Vi slappnar av och det funkar inte att bara gå på 90 procent, säger Klahr.

Fröjered lyckades dock göra 5–4 innan den andra perioden var till ända och fick sedan en drömstart på den tredje perioden med 6–4 efter bara 30 sekunder. Men på nytt kom Mullsjö ifatt, först till 6–6, sedan till 7–7 och slutligen – med bara elva sekunder kvar – till 8–8.

– Det är klart att det kändes surt, men det är bara att lära av misstagen. Trots allt förlorade vi ju inte matchen och vi låg heller aldrig under någon gång. I den efterföljande förlängningen var det inget lag som hade någon jättechans att avgöra, fortsätter Hugo Klahr.

Sett till hela matchen var Samuel Dahlström den mest tongivande spelaren i Fröjered, i övrigt var alla bra första halvan av matchen.

Matchfakta

Fröjereds IF-Mullsjö AIS U 8–8 (4–1, 1–3, 3–4)

Mål, Fröjered: Lucas Joelsson 2, Johan Hedlund 2, Axel Stäveryd, Adam Lundgren, Jacob Lindberg och Noel Heidenvall.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy