Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Fotbollsungdomar testade 11-mannaspel på Borås Arena

Det har varit 9-mannaspel som har gällt i år.

Men nu ser det ut som att såväl Åsarp/Trädet FK som Grolanda/Floby ska kunna mönstra 11-mannalag i åldersgruppen 13-15 år nästa säsong.

Åsarp/Trädets FK:s lag i mötet med Grolanda/Floby på Borås Arena.

Bild: Privat

Annons

Grolanda/Flobys lag i 3–3-matchen mot Åsarp/Trädet FK på Borås Arena.

Bild: Privat

Helt nyligen hade Åsarp-Trädet FK och Grolanda/Floby en träningsmatch för fotbollsgrabbar i åldern 13-15 år.

Matchen spelades på självaste Borås Arena och avslutade säsongen.

Annons

Båda lagen har spelat 9-mannafotboll under året, men spänner nu musklerna inför nästa år och satsar på att spela i 11-mannaserie.

Annons

Matchen på Borås Arena var för övrigt en test inför kommande säsong, då den spelades som just 11-mannamatch. Matchen började lite trevande, men när killarna tagit in alla intryck på den stora arenan så blev spelet bättre och bättre.

Åsarp/Trädet var det något bättre laget under första halvlek och kunde gå till vila med en 2–0-ledning. I andra halvlek var Grolanda/Floby laget som förde spelet och kunde gå upp till 2–2. Avslutningen blev dramatisk då Å/T först kunde gå upp till 3–2, men Grolanda/Floby vek sig inte, utan kunde kvittera sent i matchen med ett snyggt mål. 3–3 blev slutresultatet och man får säga att det var rättvist efter att lagen hade fört var sin halvlek.

Tyvärr så fick man inte ta in mer än 50 personer på läktaren, så därför gapade arenan nästan helt tom på publik, men lagen gjorde det mycket bra ändå och det ser lovande ut för dem inför kommande år på 11-mannaplan.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy