Annons

Annons

Annons

Annons

2020 – Året i listor

Årets mest sedda klipp – olyckor och blåljus

När dramatiska händelser fångas på film väcks intresset hos många av er läsare. Här har vi samlat årets mest sedda FT-klipp med polis och räddningstjänst – vilka kommer du ihåg?

Skottlossningen på Wetterlinsgatan och villabranden i Floby är bland de mest sedda klippen på FT:s sajt i år.

Bild: Per-Ola Janson, Per Claesson

Annons

Skottlossningen på Wetterlinsgatan i slutet av maj var något som engagerade många Falköpingsbor. Tidningens reporter Börje Andersson var på plats och berättade om vad man visste om situationen, och klippen har över 2000 respektive 1700 visningar.

Inbäddat innehåll

Inbäddat innehåll

Annons

En villa utanför Vartofta började brinna en sommarkväll. Videon där räddningsledaren Thomas Knapasjö berättar vad som har hänt, med det brinnande huset i bakgrunden, fick över 1300 visningar.

Annons

Inbäddat innehåll

Bränder fortsätter att fascinera. När en ladugård i Vilske-Kleva brann i april fick filmen med den brinnande byggnaden över 1100 visningar. Som tur var fanns det inga djur i byggnaden när den började brinna.

Inbäddat innehåll

Högt upp på listan hamnar också villabranden i Floby i december. Villan var redan övertänd när räddningstjänsten kom fram, och klippet har över 1100 visningar.

Inbäddat innehåll

Annons

På femte plats hamnar ett klipp från en biloycka på riksväg 47 i september. Videon har över 600 visningar, där insatsledaren Perry Malmberg berättar om hur bilen sladdat och åkt ner i diket.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Till toppen av sidan