Annons

Annons

Annons

Unga företagare

Frisören Anna, 26, startade företag mitt i pandemin: ”Det har blivit väldigt fina möten med kunderna”

Mitt i pandemikrisen valde Anna Lennartsson, 26 år, att starta en egen frisörverksamhet. Sedan april har hon byggt upp sin kundkrets genom att klippa hemma hos kunder. Nu berättar hon om sitt första år som egenföretagare.

– Det har varit ett roligt sätt att starta företaget på, det var ett sätt att sticka ut i början, säger Anna om sin ambulerande frisörverksamhet som nu delvis landat i Hårstugan.

Annie Lennartsson började sitt företag i april 2020, då ägnade hon sig enbart åt att klippa hår hemma hos människor, nu har hon tagit nästa steg och börjat hyra en stol på Hårstugan. I en intervju berättar hon om sitt första, något annorlunda, år som egenföretagare.

Bild: Michael Joelsson

Annons

Att starta ett eget företag i en helt ny stad är en sak, att göra det i en pandemi något helt annat. När frisören och egenföretagaren Anna Lennartsson följde kärleken till Falköping fick hon testa på bägge delarna samtidigt. I februari gick flyttlasset till Skaraborg från Jönköping och i april stod Anna Lennartsson Hårdesign i startgroparna.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan