Annons

Annons

Annons

Fotboll

FFK bryter tystnaden – så här är läget i truppen inför den kommande säsongen

Det har varit väldigt tyst kring Falköpings FK de senaste månaderna.

Men nu har klubben gjort en liten uppdatering gällande sin seniortrupp och bland annat hälsar man en återvändare välkommen.

Text

Niklas Andersson (i gulsvart dräkt bakom den bollförande spelaren) återvänder till Falköpings FK efter en sejour i Tomtens IF. Den gångna säsongenvar dock skadefylld för Niklas.

Bild: Arkivbild

Annons

Det var som bekant en tung säsong för Falköpings FK det gångna året och det slutade med att laget ramlade ner i division 5.

Ett tag efter säsongen var slut så tappade klubben några spelare, närmare bestämt Otto Falk (Skövde AIK), Evraz Salih (Valtorps IF), Arvid Jönsson och Brian Andreassen (IFK Falköping FF).

I övrigt har det varit ganska tyst om FFK, men på sin hemsida berättar nu klubben att att man välkomnar Niklas Andersson tillbaka. Niklas kommer från Tomtens IF, där han var en nyckelspelare när laget tog klivet upp i femman hösten 2019.

Annons

Annons

”Tyvärr drogs han med skadeproblem under förra säsongen, men är nu redo för spel igen och vi är väldigt glada att det blir i FFK”, skriver klubben.

Truppen fylls dessutom på med några egna spelare, som inte har varit med så frekvent på senare år. Det handlar bland annat om Mikael Eriksson, som spelade endast en match under förra säsongen. Han kommer nu vara med för fullt.

Daniel Millqvist Hassini, som spelade några matcher 2019, är tillbaka och samma sak är det med Anton Adolfsson, som efter ett uppehåll är redo igen. Tobias Ek, som spelade med P35 förra året, kommer också ingå i seniortruppen.

”Vi pratar fortfarande med ett par spelare som inte bestämt sig, men de flesta har valt att stanna och köra vidare under 2021”, skriver FFK på hemsidan.

Träningsstarten för truppen kommer att ske inom kort, närmare bestämt i månadsskiftet januari-februari.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan