Annons

Annons

Annons

Fotboll

KLART: Nu sänder vi ännu fler SAIK-matcher – se hur laget laddar upp inför säsongen

Skövde AIK vann säsongens första träningsmatch mot Gauthiod i lördags. Nu väntar ytterligare ett gäng träningsmatcher innan det är dags för seriepremiär.

Glädjande nog för er som är sugna på att se på fotboll kan vi nu meddela att vi kommer att sända ytterligare fyra av SAIK:s matcher på försäsongen.

Text: 

Trots kylan i luften under premiärmatchen 2021 var intresset för att se matchen hett. För att blidka intresset är det nu klart att Skövde Nyheter kommer att sända ytterligare matcher från SAIK:s försäsong.

Bild: Olof Darius

Annons

Det har hänt en hel del i Skövde AIK sedan säsongen tog slut i slutet av november. Flera spelare har lämnat och många intressanta nyförvärv har kommit in i laget. Dessutom har det skett en rockad på tränarbänken där förre landslagsspelaren Tobias Linderoth nu huserar.

I och med de stora förändringarna i klubben var intresset för den första matchen på säsongen stort och det var många som hittade in på vår sajt där vi livesände matchen mot Gauthiod.

Annons

Annons

Det tar dock inte slut där.

För alla som såg matchen och vill se mer men även för er som missade matchen och vill se de nya spelarna och Linderoths inledning på sin karriär i Skövde AIK kan vi nu meddela att Skövde Nyheter kommer att livesända ytterligare fyra matcher under SAIK:s försäsong.

– Vår ambition att sända mycket lokal sport har varit svår att nå upp till under pandemin. Vi är nog många som har längtat efter att se fotboll igen – och därför är jag glad över att vi kan erbjuda våra kunder de här matcherna, säger utgivaren Patricia Svensson.

MISSADE DU FÖRSTA MATCHEN? Här kan du se reprisen

Matcherna som ni kommer kunna se på skovdenyheter.se är antingen Husqvarna FF eller Örebro Syrianska den 27 februari, Karlstad IF 14 mars, Vänersborgs FK 20 mars och genrepet mot Sollentuna 27 mars.

– Vi har ju rättigheterna för att visa alla matcher i Ettan med Skövde, vilket känns jättebra. Men man vill ju gärna se hur det går för laget på försäsongen också, så att vi nu kan visa de nya spelarna och Tobias Linderoths tränardebut i Skövde AIK hela försäsongen förstärker ju bara vår satsning, säger Rikard Bäckman, projektledare för livesport i Bonnier News Local där Skövde Nyheter ingår.

Annons

För att se matchen måste du vara prenumerant – det kan du bli här. Med ett Plusabonnemang kommer du kunna se alla seriematcher för Skövde AIK hos oss - och de ingår också för dig som har en prenumeration på någon av våra papperstidningar.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan