Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tävlingsdans

Snyggt jobbat av dansarna från Art Dance vid digital hiphoptävling

Art Dance från Falköping kom till start med sex dansare.

Det hela slutade med två segrar och två tredjeplatser i en digital (!) hiphoptävling.

Det blev succé för Art Dance vid helgens digitala hiphoptävling. En av medaljörerna var Meja Olerot (till höger), medan klubbens övriga fem deltagare syns på bilden till vänster.

Bild: Privat

Annons

I lördags var det dags för första digitala hiphoptävlingen inom Svenska Danssportförbundet och Art Dance från Falköping hade med sex tävlande och lyckades kammade hem två guld och två brons, vilket självklart får ses som en mycket god utdelning.

Den ena segern togs av Maja Lyckebäck i klassen HipHop Solo Risingstar Junior, medan den andra togs av Lina Saito Helander i klassen HipHop Solo Rekrytering Children.

Annons

Annons

De två tredjeplatserna togs av Meja Olerot i klassen HipHop Solo Risingstar Children samt av Stella Brorsson i klassen HipHop Solo Rekrytering Children.

Kalendern har fyllts på med digitala tävlingar och i lördags, efter hiphoptävlingen, filmades och skickades tävlingsdanserna in till Virtual Performing Arts Cup, som genomförs den 27 mars.

Bild: Privat

Bild: Privat

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy