Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Falköpings stadskärna görs om

Insändare
Insändare: ”Inte okej att ta bort blommorna runt Malta Johanna”

Ett trädäck är ju fint men det blir helt stelt utan växtlighet mitt på torget, skriver signaturen Boende runt torget.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bygg ett trädäck med plats för grönska runt Malta Johanna, föreslår skribenten Boende runt torget.

Bild: Patricia Svensson

Annons

Kul att man vill göra om och fräscha upp torget. Har kollat på förslaget och jag tycker inte att det känns ok att ta bort blommorna runt Malta Johanna. Ett trädäck är ju fint men det blir helt stelt utan växtlighet mitt på torget. Bygg istället ett trädäck där man kan ha kvar planteringarna som finns idag och tillsätt sen ännu mer tex träd så att det ser ut som ett ställe man vill gå till/mot.

Annons

Att man bygger en scen är en bra ide. Försök bara att hålla A-laget och diverse ungdomar borta så att det inte förstörs alldeles för snabbt.

Annons

Sen vore det bra med lite mer saker att göra på torget efter kl 18. Idag är det helt öde på kvällen. Har bott runt torget i 10+ år och det är som en spökstad. Vill man se folk på kvällarna och känna att man inte är helt ensam i staden får man ta bilen  till biltema utanför "stan". Gör om gör rätt tack!

Boende runt torget

LÄS MER: Så ska Falköpings stadskärna göras om

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy