Annons

Annons

Annons

Fotboll

Klart: Vi sänder seriefavoritens premiär – och stekheta Falköpingsderbyt

Ytterligare två matcher tillkommer till vårt redan digra utbud av livesänd lokalfotboll här på Bonnier News Local.

På måndag beger vi oss till Odenplan där IFK Falköping spelar division 4-premiär mot Nossebro, och dagen därpå finns vi på plats på Brovalla för att direktsända det heta derbyt mellan Valtorps IF och Falköpings FK.

Text

IFK Falköping, Falköpings FK och Valtorps IF – tre lag som vi här på Bonnier News Local kommer direktsända på våra sajter i början av veckan.

Bild: Marcus Andersson, Olof Darius

Annons

IFK Falköping har i många år varit ett stabilt division 3-lag, men förra säsongen var kämpig för kamratföreningen. Man lyckades endast ta tre segrar och åkte som följd av detta ur serien.

När laget nu ska starta om i division 4 så råder det inga tvivel om att man bär ett favoritskap på sina axlar. Detta inte minst efter att hela fem spelare återvänt hem efter sejourer hos kamratkollegan tillika division 2-laget IFK Tidaholm.

Annons

Annons

Under måndagen spelar IFK Falköping seriepremiär hemma på Odenplan. För motståndet står Nossebro IF, som efter enkelserien förra året vann i division 5 västra. Nu står det klart att vi på Bonnier News Local sänder premiärmötet direkt på Falköpings Tidnings nyhetssajt.

En match annan match som vi sänder på samma sajt är tisdagens lokala premiärderby mellan Valtorps IF och Falköpings FK.

FFK hade, likt IFK Falköping, en tung säsong ifjol och skrapade endast ihop fyra poäng under säsongen. I år får de också börja om ett steg ned, i division 5.

I femman har Valtorps IF hållit till i många år – och förra året gick det bra för laget. Man var endast ett straffmål ifrån att vinna sin kvalgrupp mot division 4. Räkna med att de rödvita är revanschsugna.

Måndagens match mellan IFK Falköping och Nossebro startar 19:00 samtidigt som det är 18:00 som gäller på tisdagen mellan Valtorp och FFK. Våra sändningar startar fem minuter innan utsatt matchtid.

Kommande sändningar:

Måndag 28 juni: Division 4 herr, IFK Falköping-Nossebro IF (19:00)

Tisdag 29 juni: Division 5 herr, Valtorps IF-Falköpings FK (18:00, med reservation för ändring)

Lördag 3 juli: Division 2 dam, Falköpings KIK-Götene FK.

Lördag 3 juli: Division 1 herr, IFK Malmö-Skövde AIK

Lördag 10 juli: Division 1 herr, Skövde AIK-FC Linköping City.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan