Annons

Annons

Annons

Golf

Trots att jämnheten vara tillbaka i spelet – Andersson missade cutten igen

Falköpingsgolfaren Gustav Andersson var stabil i inledningen av den här säsongen. Efter de första sex tävlingarna hade han bara missat cutten en gång. Nu har dock något hänt och han gjort det två gånger på två helger.

Text

Gustav Andersson får vila upp sig i någon vecka nu innan det är dags för nya tourtävlingar.

Bild: Olof Darius

Annons

Falköpingskillen Gustav Andersson fortsätter att ha en liten svacka i sitt golfspelande för tillfället. Efter att ha klarat cutten i fem av det första sex tävlingarna för året i Mastercard Tour missade han cutten i den förra tävlingen efter en dålig förstarunda.

I helgen var det spel på banan i Katrineholm när Katrineholm Open gick av stapeln och nu var Anderssons spel tillbaka på en jämn nivå och gick ett över par på två rundor. Tyvärr för golfaren som representerar Falköpings GK så var motståndarna ännu bättre den här helgen. Något som resulterade i att Andersson återigen missade cutten och fick nöja sig med att spela endast två rundor för andra helgen i rad.

Nu väntar ett kortare uppehåll för Andersson innan han återigen ger sig ut på touren i slutet av juli. Då är det en tävling i Göteborg som gäller innan det bär av mot Danmark.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan