Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Klart: Vi sänder träningsderbyt från Odenplan på måndag – IFK tar emot Å/T

Augusti är nästan här och fotbollen börjar smyga igång igen.

På måndag möts IFK Falköping och Åsarp/Trädet i en träningsmatch på Odenplan och vi på Bonnier News Local sänder matchen direkt med start 18.55.

Bild: Per Ström, Martin Andersson

Annons

Sedan en lång tid tillbaka har man kunnat se minst ett Falköpingsderby i division 3 och 4 varje år.

Så är det inte 2021.

I division 3 är Åsarp/Trädet ensamma från kommunen, samtidigt som det är IFK Falköping som representerar bygden i division 4. På så vis har vi ett ytterst derbyfritt år framför oss.

Tur är väl då att lagen själva tar initiativ till att mötas. På måndag spelar nyss nämnda lag höstens första träningsmatch – och man gör det mot varandra.

Annons

Annons

Vi på Bonnier News Local sänder matchen mellan IFK Falköping och Åsarp/Trädet direkt från Odenplan med start klockan 18.55 på måndag, den 2 augusti. Tidningens sportreporter Olof Darius kommenterar matchen.

Matchen ser du på Falköpings Tidnings nyhetssajt, och den har du tillgång till om du är kund hos just FT eller någon av av Bonnier News Locals andra titlar – exempelvis Skaraborgs Läns Tidning, Västgöta-Bladet och Skövde Nyheter.

Måndagens träningsmatch är bara en i raden av matcher som kommer att sändas under hösten. Ett fullständigt sändningsschema presenteras framöver.

Annons

Annons

Till toppen av sidan