Annons

Annons

Läsartext
Elviskonserten i Floby flyttad igen

Elvis-konserten i Floby kyrka har åter fått ett nytt datum. Den flyttas fram till den 3 april 2022.

– Många väntar och ser fram emot den här konserten, säger Agne Arnesson i Floby Lions Club, men vi har varit tvungna att se till det osäkra när det gäller smittspridning och att många fortfarande känner sig obekväma i stora samlingar.

Detta är en läsartext.

Elvis-konserten i Floby med Henrik Åberg har åter fått ett nytt datum.

Annons

Floby Lions Club, i samarbete med Svenska kyrkan och Vuxenskolan, väljer att flytta Elvis-konserten i Floby kyrka från 21 november till den 3 april nästa år.

– Vi och Henrik Åberg samt övriga medverkande är mycket angelägna om att få genomföra konserten. Ett fantastiskt program kan vi utlova – väl värt att se fram emot, säger Agne Arnesson i Floby Lions Club. Vi har tagit beslutet efter samråd med artisterna och vill ge våra besökare den bästa upplevelsen, därför väljer vi att ta det säkra för det osäkra. En bidragande faktor är också att kören inte kunnat öva under pandemimånaderna.

De cirka 500 biljetterna till konserten sålde slut redan förra året. Biljetterna gäller även för konserten i april.

Det går bra att återlösa biljetterna, att lämna in dem - med telefonnummer antecknat på baksidan - på ICA Nära i Floby eller ICA Maxi i Falköping, senast 1 mars.

Annons

– Fantastiskt nog har vi en fortfarande en lång kö av folk, som vill ha biljetter till konserten, säger Agne Arnesson, som avslutar med att ”den som väntar på något gott – väntar aldrig för länge”.

Annons

Samtliga biljettintäkter från konserten går till Cancerfond Väst.

2018 års konsert med trumpetaren Magnus Johansson, Cecilia Kallin och Falköpings sångsällskap gav 111 000 till Cancerfond Väst. 2019 års upplaga med Johan Stengård och kören Viseversa gav 120.000 kr, då till Barndiabetesfonden.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy