Annons

Annons

Extra: Vi sänder båda matcherna när IFK Falköping FF kvalar till division 3

IFK Falköping FF är i kval till division 3-fotbollen.

Det vill såklart Falköpings Tidning uppmärksamma – vi livesänder såväl bortamatchen som hemmamatchen i mötet med Ulricehamns IFK.

Nu är det dags för ”Blåvitt”, alltså IFK Falköping FF att kvala till division 3 nästa säsong. Du kan följa lagets båda kvalmatcher via Falköpings Tidnings livesändningar.

Bild: Marcus Andersson

Annons

Som bekant ska IFK Falköping FF, som slutade tvåa i den norra västgötafyran i fotboll, spela kval till division 3 nu de närmaste två helgerna. För motståndet svarar tvåan i den andra västgötafyran, den södra, Ulricehamns IFK.

Det handlar om ett så kallat parkval, där lagen har var sin hemmamatch och det sammanlagda resultatet räknas. Precis som i typ Champions League så är det bortamålsfördel och skulle det vara exakt lika efter två matcher (typ om lagen vinner var sin match med 2–1), så avslutas match nummer två med förlängning och – om det behövs – straffar.

Vinnaren i kvalet spelar i division 3 2022.

Den första kvalmatchen spelas på Lassalyckans konstgräs i Ulricehamn nu på söndag klockan 17.00.

En knapp vecka senare, lördagen den 16 oktober, med start klockan 14.00, spelas returen på Odenplan i Falköping.

Annons

För er som inte har möjlighet att se dessa matcher på plats, så erbjuder Falköpings Tidning livesändning vid båda tillfällena.

Så för er läsare är det bara att göra precis som vanligt när vi sänder liveidrott, det vill säga gå in på Falköpings Tidnings sajt och där i lugn och ro följa spänningen och dramatiken.

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy