Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Volleyboll

Sjukdom och skador stoppade inte FVK från stark insats

På grund av sjukdom blev det en något decimerad trupp som tidigt på lördagsmorgonen återigen åkte till Karlstad för att fortsätta seriespelet i division 2.

Spelarna i Falköpings VK värmer upp inför match.

Bild: Privat

Annons

Först ut var ett returmöte mot Karlstad. En match som FVK förlorade med 0–3 i set (18–25, 13–25, 22–25.

I dagens andra match väntade tabellettan Trollhättan med mycket rutin i laget. Där blev siffrorna 3–0 (25–17, 25–20, 25–20) till Trollhättan.

– När vi ser tillbaka på båda matcherna kan vi tydligt se att det framför allt är våra egna misstag som tar ifrån oss segrarna. Vi har absolut saker att förbättra och erfarenheten från dessa matcher visar var vi ska lägga vårt träningsfokus framöver, men viktigast av allt är ändå att se den laganda och glöd som finns. Rätt använd kan den bli vår största styrka, kommenterar FVK:s tränare Michael Erving och Jonas Kullenwall.

Annons

Annons

En spelare som under helgens matcher tog ett extra stort ansvar och ledde sitt lag på plan var passare och lagkapten Sofia Larsson. Trots flera juniorspelare skapade hon en trygghet på planen och bidrog stort till den goda andan i laget.

Sofia Larsson (nummer 15) spelade en nyckelroll för Falköpings VK.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy