Annons

Annons

Annons

Annons

Falköping

Sista chansen - rösta här: Vem tycker du är årets Falköpingsambassadör?

Vem är årets Falköpingsambassadör? Var med och rösta här - vinnaren avslöjas på näringslivsbanketten i Falköping den 23 november.

Bild: Amina Johansson

Annons

I slutet av månaden, närmare bestämt 23 november, är det dags för årets upplaga av Näringslivsbanketten. Det betyder också att det är dags att utse Årets Falköpingsambassadör. Nu står det klart vilka fyra, alla med kulturell koppling, som är nominerade till det prestigefyllda priset.

Det handlar om regissören Ronnie Sandahl, filmkollektivet Kleva Pilsnerfilm, rockbandet Nestor och konstnären Kurdo Quashani.

Annons

Annons

– Det är ju folkets pris, så det är inte bara en jury som utser det utan allmänheten. Tidigare har det varit väldigt olika med olika företag, föreningar och privatpersoner i alla olika kategorier. Nu är det kulturtema på årets nominerade, säger Maria Falegård från Företagarna Falköping som står bakom galan.

Maria Falegård, Företagarna i Falköping.

Bild: Patricia Svensson

– Det är både stort och smått, från de små arenorna till de riktigt stora. Från Kleva Pilsnerfilm till en Oscarsfilm. Det är en galen bredd. Det är fantastiskt, det är det stora in den lilla staden. Det finns rätt mycket kraft här, fortsätter Maria Falegård.

Det är Falköpingsborna själva som röstar fram vinnaren - här kan du lägga din röst. Omröstningen stängs den 19 november.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Till toppen av sidan