Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Falköping

Så blir näringslivsbanketten - vi sänder galafesten live

Uppträdande från Arkivet och massvis av priser som ska delas ut. Tisdagens Näringslivbankett kommer att bli livad - och Falköpings Tidning sänder galan från början till slut.

Maria Falegård, ordförande i Företagarna i Falköping som arrangerar Näringslivbanketten, berättar om vad som händer under den stora galakvällen

Bild: Patricia Svensson

Annons

På tisdag 23 november är det dags för Näringslivsbanketten där priser som exempelvis Årets företagare, Årets unga företagare och Årets Falköpingsambassadör ska delas ut. Bakom arrangemanget står Företagarna i Falköping och dess ordförande Maria Falegård berättar att det kommer att bli en helkväll i Ållebergsgymnasiet.

– Den här kvällen är tillägnad företagare och näringslivet i allmänhet. Vi ska hylla de som är på plats och näringslivet i stort. Vi kommer också att lyfta förra årets pristagare som av naturliga skäl fick en annan sorts uppvaktning än vad sig bör. Så de välkomnar vi till röda mattan i år och självklart även årets pristagare, säger Maria Falegård.

Maria Falegård, ordförande i Företagarna i Falköping som arrangerar Näringslivbanketten.

Bild: Patricia Svensson

Annons

Annons

Hur känns det att kunna ha banketten på plats igen?

– Det känns lite overkligt och fantastiskt. Tidigare har det varit överfullt med folk, men vi har inte ambitionen att fylla lokalen av respekt för allt som råder. Vi hoppas på lite mer luft i år. Men det känns riktigt bra.

Underhållningen står Skövdebandet Arkivet för och utöver det så blir det mingel i början. Banketten leds av Maria Falegård själv tillsammans med Torbjörn Karlsson, gymnasiechef på Ållebergsgymnasiet. Medarrangör är även Falköpings kommun. Vinnarintervjuerna står Olof Darius från Falköpings Tidning för.

Så här såg det ut på banketten 2015. Foto: David Moberg.

För de som inte återfinns bland de inbjudna i lokalen går det ändå att ta del av det som händer när det händer. Falköpings Tidning sänder nämligen live på vår sajt redan från röda mattan.

– När det äntligen ordnas lokala festligheter igen efter den här mörka perioden är det självklart att vi ska vara på plats och ge alla våra läsare den bästa bevakningen. Vi som jobbar för hela Falköping tycker också att det är viktigt att lyfta goda insatser och förebilder i samhället - och på banketten finns det ju gott om dem, säger Patricia Svensson, chefredaktör och ansvarig utgivare.

Annons

Så blir du prenumerant för att ta del av sändningen.

Läs mer: Rösta här: Vem är årets Falköpingsambassadör?

Patricia Svensson, chefredaktör och ansvarig utgivare på Falköpings Tidning

Bild: Janne Wrangberth

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy