Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Coronaviruset 2020-2021

Klart: Julbonus till all personal i Regionen

Efter ännu ett ansträngande pandemiår står det klart att alla medarbetare i Västra Götalandsregionen får en julbonus. – Vi vill framföra ett tack till alla medarbetare för det engagemang de visat under pandemin, säger regionstyrelsens ordförande Johnny Magnusson (M).

Alla medarbetare i VGR, där Skaraborgs Sjukhus ingår, kommer att få en julbonus för 2021. Arkivbilder.

Bild: Annelie Hüllert Storm, Sophia Magasanik

Annons

Övertidstimmar, uppskjutna ledigheter och allmänt ansträngande arbetssituation – så beskriver Västra Götalandsregionen sina medarbetares arbetsvardag det gångna året, 2021.

– För de insatser som fortsatt fått göras under 2021 och för att visa uppskattning för medarbetarna i Västra Götalandsregionen kommer därför en julbonus på 1500 kronor att ges till varje anställd, skriver Regionen i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Johnny Magnusson (M). Ordförande regionstyrelsen. Gruppledare Moderaterna. Pressbild.

Totalt uppskattar Västra Götalandsregionen att kostnaden för bonusen kommer att uppgå till cirka 125 miljoner. Bonusen kommer att betalas ut i samband med januarilönen för alla fast anställda, men för timanställda kommer utbetalningen att göras först i februari.

– Personalen i Västra Götalandsregionen har fortsatt gjort stora insatser under 2021. Från regionstyrelsen vill vi framföra ett tack till alla medarbetare för det engagemang de visat under pandemin genom en julbonus till samtliga anställda i Västra Götalandsregionen, säger Johnny Magnusson (M), regionstyrelsens ordförande, i pressutskicket.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy