Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Falköping

Insändare
Skandalös höjning av färdtjänstsavgift

Insändarskribenten tycker att de höjda avgifterna för funktionshindrade som måste åka med färdtjänst är en skandal.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten är kritisk till de höjda avgifterna för färdtjänst.

Bild: Robert Eriksson

Annons

Igår den 9 januari så höjdes avgifterna för resor med den allmänna kollektivtrafiken med cirka 2 procent medan avgiften för funktionshindrade som måste åka med färdtjänst höjdes med 10 procent!

Detta är stor förbannad skandal av de styrande i Skaraborgs kommunalförbund som beslutar om dessa avgifter för färdtjänsten.

I det rådande färdtjänstreglementet står det tydligt att avgiften för färdtjänst skall följa avgiften för den allmänna kollektivtrafiken vilket aldrig har skett. Men nu är det för jävligt hur de sittande politikerna och tjänstemännen i kommunalförbundet behandlar funktionsnedsatta och klart vill att man skall stanna kvar i sin egen lägenhet eller boende!

Annons

Annons

Det är väldigt tydligt och klart vilka partier som skall röstas bort i det kommande valet i höst så som Moderaterna, Liberalerna, Socialdemokraterna och Miljöpartiet! Bästa allmänhet glöm inte bort detta när vi kommer fram till september då din röst skall läggas i valurnan!

Anders Josby, Falköping

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy