Annons

Annons

Annons

Skara IBK

KLART: Derbyvecka i innebandyn – vi sänder två matcher: ”Lite extra sportlovsnöje”

Här kommer en fin alla hjärtans dag-present till dig som älskar innebandy.

Under veckan kommer du som är prenumerant att kunna se två innebandyderbyn på sajten.

– Det är verkligen roligt att vi har möjligheten att visa två spännande lokala derbyn på en och samma vecka, säger chefredaktör Patricia Svensson.

Det vankas derbyn i herrarnas innebandy. Med start på onsdag kommer du som är prenumerant att kunna se två livesända matcher på sajten.

Först ut är E20-derbyt mellan Vara IBK och Skara IBK i herrtvåan. Höstens derby slutade 3–2 till Skara, som nu gästar lokalkonkurrenten på onsdag kväll. Matchen startar 19.30 och sändningen fem minuter innan.

BILDEXTRA: Så såg det ut när lagen möttes i november

Skara har två raka segrar i bagaget och vann senast hemma mot Wårgårda IBK med 8–5. Vara däremot förlorade helgens match mot BK Halna med 9–3, men hade dessförinnan fyra raka matcher utan förlust.

Annons

– Jättekul att vi kan erbjuda våra läsare och tittare livesändning från ett sådant här prestigemöte. Klubbarna har mötts många gånger genom åren. Det brukar alltid bli händelserika och fartfyllda matcher och jag tror det blir så även den här gången. Så är det bara spänna fast sig och åka med i detta E20-derby, säger tidningens reporter Stefan Albertsson, som kommenterar matchen.

Annons

LIVE-TV onsdag 19.25: Se det heta E20-derbyt mellan Vara och Skara här

Derbyt Vara IBK mot Skara IBK är den första av två innebandymatcher som livesänds på sajten under veckan.

Bild: Stefan Albertsson

På fredag kväll är det sedan dags för tabellettan Fröjereds IF att ta emot fjärdeplacerade Falköpings IBK i division 3. Fröjered har vunnit elva av säsongens 14 spelade matcher och har inte förlorat sedan 4 december när man mötte Sandareds IBS. Falköping segrade senast hemma mot Grästorps IBK, efter att ha förlorat två raka.

Fredagens derby är viktigt för båda lagen inför avslutningen av säsongen. Matchen startar 19.30 och sändningen startar fem minuter innan.

– Det är verkligen roligt att vi har möjligheten att visa två spännande lokala derbyn på en och samma vecka. Här bjuder vi på lite extra sportlovsnöje. Jag hoppas att det uppskattas, vi gör det mer än gärna igen om det finns efterfrågan, säger Patricia Svensson, chefredaktör på tidningen.

Annons

LIVE-TV fredag 19.25: Toppderby i division 3 – se derbyt Fröjereds IF mot Falköping här

För att se matcherna måste du vara prenumerant och inloggad på ditt konto. Klicka på någon av länkarna ovan för att komma till matchen. Där kan du också bli kund och logga in.

Fröjereds IF fick jubla mot Falköpings IBK i höstas. På fredag möts lagen på nytt – en match som vi kommer att livesända.

Bild: Arkivbild

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan