Annons

Annons

Annons

Skövde AIK

SAIK-målvakten lämnar – vänder hem till moderklubben

Han kom till klubben inför den förra säsongen. Men efter bara en säsong väljer nu Skövde AIK-målvakten Otto Falk att lämna klubben för att återvända hem till moderklubben.

Text

Otto Falk debuterade i Falköpings FK redan som 15-åring. Nu återvänder han till klubben efter en säsong i Skövde AIK.

Bild: Arkivbild

Annons

I slutet av förra veckan gjorde Skövde AIK klart med Jack Cooper Love på lån från allsvenska klubben Elfsborg. I och med det var nog tanken att truppen var färdig inför den kommande säsongen.

Nu står det dock klart att en av lagets målvakter lämnar klubben.

Otto Falk, som kom till SAIK inför den förra säsongen från Falköpings FK, fick aldrig chansen i a-laget utan spelade främst med P19-laget och blev dessutom utlånad till IFK Hjo i division 3. Nu lämnar han SAIK för att återvända till moderklubben Falköpings FK.

Annons

Annons

Detta meddelar Falköpings-klubben på sin hemsida under måndagen.

"Otto, som a-lagsdebuterade som 15-åring, har trots att han fortfarande är junior hunnit samla på sig en hel del rutin. Med det sagt så är Otto fortfarande en ung och utvecklingsbar målvakt som sällan faller ur ramen, styr sin backlinje på ett bra sätt och är stark i frilägesspelet. Ett fint tillskott till en redan stark målvaktsuppsättning. Vi är mycket glada att FFK var enda alternativet när Otto valde att lämna Skövde AIK.", skriver klubben.

I och med att Falk lämnar Skövde AIK står laget nu med Marcus Fröjd och David Engelbrektsson som sina målvakter kommande säsong.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan