Annons

Annons

Annons

Skövde AIK

Sista utmaningen för Skövde AIK – vi sänder genrepet mot Trollhättan

En lång försäsong börjar närma sig sitt slut.

Endast en match återstår för Skövde AIK innan återkomsten till Superettan.

Vi sänder lördagens genrep mot FC Trollhättan för dig som är, eller blir, prenumerant.

Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN

Annons

Snart är alla förberedelser gjorda. Superettan-premiären närmar sig med stormsteg för Skövde AIK, som bara har ett lag kvar att möta innan säsongen startar på allvar.

På lördag möter man division 1-laget FC Trollhättan i genrepet inför seriepremiären. Matchen börjar 14.00 och du som är eller blir prenumerant ser den live på sajten med start 13.55.

Fram till i lördags var Skövde AIK obesegrade under försäsongen. Kommande seriekonkurrenten Öster blev för tuffa – och nu återstår bara en match innan man kan ladda för fullt mot återkomsten till superettan.

Annons

Annons

Fakta

SAIK:s försäsong

Jönköping Södra (b) 1–1
IFK Värnamo (b) 0–0
IF Karlstad Fotboll (h) 0–0
IF Elfsborg (b) 1–0
Lidköpings FK (b) 1–0

Västerås SK (b) 1–1

Trelleborgs FF (b) 2–2

Östers IF (b) 0–3


26/3: FC Trollhättan (h)

FC Trollhättan å sin sida spelade mot BK Häcken så sent som på tisdagskvällen, och vann med 1–0. Totalt under försäsongen har det blivit sex segrar, två kryss och en förlust för Trollhättan.

Skövde AIK har också visat sig starka under försäsongen, men än finns det saker att jobba på.

– Skövde AIK:s adelsmärke sedan Tobias Linderoth kom in som ny tränare har varit försvarsspelet. Det har laget också visat att de behärskar mot starkt motstånd under försäsongen. Det som har fungerat mindre bra än så länge är målskyttet. Så i den sista försäsongsmatchen skulle laget och kanske framförallt nyförvärvet Yoann Fellrath må bra av att få sätta dit ett par bollar, säger Fredrik Sandquist, sportreporter på Skövde Nyheter.

För att se Skövdes genrep måste du vara prenumerant på någon av Skaraborgs lokala tidningar, något du enkelt blir genom att klicka här.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan