Annons

Annons

Annons

Annons

Falköping

Insändare
Största faran: ”om Miljöpartiet får tillbaka makten”

Aldrig har så få ställt till det för så många på så kort tid som Miljöpartiet. Det skriver Per Magnusson, SD, som hoppas MP ramlar ur riksdagen.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Vindkraften, salamandern och elbilar är några av sakerna som borde göra att Miljöpartiet åker ur riksdagen menar insändarskribenten.

Bild: TT, Privat, Janne Wrangberth

Annons

Svar till: Mats Svantemans insändare Falköpings tidning

Aldrig har så få ställt till det för så många på så kort tid som Miljöpartiet

Mats Svanteman slår sig för bröstet och skriver att miljöpartiet har gjort så mycket för det ena och det andra i vårt land.

Sanningen är att MP har ställt till det främst för de som lever och verkar på landsbygden med ett otal saker.

Främst genom höjda energipriser både på diesel och bensin men även på el.

Stängt ner väl fungerande kärnkraftverk och försökt att ersätta det med vindkraft som i sin tur är förfulande för miljön och dödar ett ganska stort antal stora rovfåglar varje år inte minst örnar.

Annons

Man har genomfört totalt verkningslösa lagar och subventioner, instiftat totalt verkningslösa skatter. Till exempel subventionerat elcyklar som i sin tur har

Annons

batterier som innehåller ämnen som måste importeras såsom kobolt med mera, är det miljövänligt?

Plastpåseskatt? Skatt på en påse man bär hem varor ifrån affären, påsen används sedan till sopor som sedan bränns eller återvinns. Totalt verkningslös skatt. Har ingenting med plasten i världshaven att göra. Att angripa problemet där det är problem är inte Miljöpartiets melodi.

Höjda bränslepriser är en katastrof för landsbygden och de som inte kan åka kommunalt och är beroende av bilen i sitt dagliga arbete och verksamhet. Det finns människor utanför storstäderna men det verkar inte miljöpartiet var medvetna om. Köp elbil säger snillet Per Bolund till norrlänningarna, det finns inte laddstationer eller tillräckligt med el för detta ej heller ledningar som klarar så mycket elkraft.

”Tänkte inte på det” som man sa i satirprogrammet Lorry.

Att miljöpartiet skulle stå på djurens sida är bara trams, Mp har med öppna armar sett till tillsammans med Centern och Socialdemokraterna att vi fått en total exposition av varg och varghybrider i vårt land. Dessa vargar håller på att utarma vår fauna med klövvilt och andra djur i våra skogar.

Inte ett ljud från MP angående den mindre vattensalamandern som skall flyttas nu från kommande monsterskolan Platåskolan, mycket märkligt att då stå och säga att MP står på djurens sida och låter djurens röst komma fram och ljuda. Som vanligt bara tomma ord och trams

Annons

Det största hotet mot vår natur är Miljöpartiet, som tyvärr är så långt ifrån naturen man kan komma.

Landet är kört rejält i diket av styrande i vårt land på många sett men den absolut största faran är om Miljöpartiet får tillbaka makten igen.

Vi var tacksamma när MP lämnade regeringen nu ska de bara ur riksdagen med så finns det lite hopp om en ljusare framtid.

Per Magnusson

Ledamot i kommunfullmäktige i Falköping för SD

Annons

Annons

Till toppen av sidan