Annons

Annons

Annons

Annons

Falköping

Insändare
Socialchefen: ”Att tysta kritik är inte acceptabelt”

Vi vill att medarbetare ska uttrycka både vad man tycker fungerar och vad man inte tycker fungerar och att någon bemöts med härskartekniker eller andra beteenden som är menat att tysta kritik är naturligtvis inte acceptabelt.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Magnus Schedin, socialchef, svarar på kritiken som framförts.

Bild: Arkivbild, Peo Janson

Annons

Replik på: Nu går larmet på Socialförvaltningen

Vi följer kontinuerligt upp hur våra medarbetare upplever bland annat sin arbetsmiljö och vi har överlag haft bra resultat vid dessa undersökningar och vi är måna om att det ska fortsätta upplevas som bra. Det är dock svårt att bemöta kritiken eftersom vi har över 1200 medarbetare på runt 40 enheter i socialförvaltningen.

Annons

Annons

För att vi ska kunna agera så skulle jag vilja uppmana dig som skriver att ta en kontakt med oss. Min erfarenhet är att det alltid är bättre att prata om var det som sagts ägt rum. Om du inte vill kontakta en chef inom socialförvaltningen så har du även möjlighet att kontakta vår HR-avdelning. Om du är ansluten till en facklig organisation så kan du naturligtvis även kontakta dem som genom våra samverkansmöten alltid har möjlighet att ta upp frågor som du väcker i din insändare. Jag hoppas att du hör av dig.

Med vänlig hälsning

Magnus Schedin

Socialchef

Annons

Annons

Till toppen av sidan