Annons

Annons

Annons

Insändare
Röstar höger: Skäms över att vara homosexuell

"Det är så man börja skämmas över att vara HBTQ" skriver insändarskribenten som menar att rörelsen exkluderar oliktänkande.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Henrik Sandberg

Annons

Jag har tänkt skriva denna insändare under lång tid. Jag är en homosexuell man som är född och uppvuxen i härliga Skaraborg.

Har alltid varit öppen med min läggning, inte haft några problem vare sig i arbetslivet eller det privata. Det är nu på senare år som jag börjat skämmas över hur organisationer som tex Pride och liknade behandlar folkvalda politiker.

Annons

Inför valet 2018 så bjöd man inte in Sverigedemokraterna till olika valevenemang. Hoppas man gör det i år. Det finns många som är som jag, homosexuell och röstar höger. Nu senast skäms jag över  hur man behandlade Ebba Busch på QX galan när man kallar henne för Ebba Le Pen.

Annons

Detta ska vara från personer och organisationer som påstår sig jobba för att samhället ska få en större acceptans för oss HBTQ personer.  De borde istället bjuda in företrädare från alla partier till valet, lyssna på vad de har att säga och om det inte är som de tycker, säg det och kom med riktiga motargument istället för att bara peka fingret och säga att de är rasister och att vi inte ska prata med dem.

Jag är inte med i någon Pride organisation och kommer inte gå med i någon parad eller delta på något evenemang förens man verkligen jobbar för att inkludera alla i samhället. Det är så man börja skämmas över att vara HBTQ men det är inte av den anledningen som bla Pride vill sprida utan det är dem själva som gör att man inte vill kännas vid sin läggning.

Jag hoppas att denna insändare kan öppna ögonen hos någon så vi får ett mer inkluderande samhälle.

Höger HBTQ i Falköping

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan