Annons

Annons

Annons

Fotboll

Tomten formstarka svit fortsätter efter 1–1 mot Fröjered

Text

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

Annons

Det blev 1–1 när serieledande Tomten mötte Fröjered på måndagen hemma på Klostervallen. Det innebar elva raka matcher utan förlust för Tomten i division 6 Skövde herr i fotboll.

– Ett riktigt bottennapp från vår sida. Vi kommer inte alls upp med det passningsspelet och aggressiviteten vi vill ha. Något som Fröjered lyckades med. Vi hade det jobbigt långa perioder och fick försvara mycket. Vi går med likaläge i paus och tror vi skall repa oss och komma ut starkare i andra. Så blir det inte utan Fröjered fortsätter trycka på. När vi sedan får en man utvisad känns det som vi kommer få kämpa för att rädda en poäng. Dom gör också rättvist 0-1 med fem minuter kvar. Vi sätter också kvitteringen med bara sekunder kvar efter att vi flyttar upp folk för en forcering. Sammanfattningsvis så måste vi vara mer än nöjda med ett poäng idag mot ett Fröjered som är ett par snäpp bättre än det lag vi mötte i våras, kommenterade Tomtens ledare Marcus Albo efter matchen.

Annons

Annons

Tomten har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Fröjered har tre vinster och två oavgjorda. Det här var Tomtens andra oavgjorda match den här säsongen.

Tomten stannar därmed i serieledning, och Fröjered på fjärde plats, i tabellen.

I nästa match möter Tomten Norra Fågelås borta på fredag 1 juli 19.00.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan