Annons

Annons

Annons

Försvinnandet i Falköping

Försvunne mannen i Falköping fortfarande borta

Sökandet efter den försvunne 61-åringen i Falköping har inte gett några resultat. På torsdagsmorgonen meddelar polisen att han alltjämt är försvunnen.

Text

Bild: Johan Nilsson/TT, Mats Olsson

Annons

61-åringen lämnade hemmet vid halv två på tisdagseftermiddagen och återkom aldrig. Mannen anmäldes då försvunnen av sin son.

Under onsdagen arbetade polisen intensivt med att försöka spåra mannen. Även Missing People kopplades in och genomförde en sökinsats under onsdagskvällen.

Tidigare artikel: Man anmäld försvunnen i Falköping - Missing People letar i kväll

Annons

Annons

Men hittills har insatserna inte gett något.

– Vi har väl fått in något tips men inget som har lett oss vidare, säger Johan Walfridson, stationsbefäl på polisen i Skövde.

Uppmaningen till allmänheten är fortfarande att höra av sig till polisen på telefonnummer 114 14 om man sett mannen eller vet något om hans försvinnande.

– Alla tips som kan leda till att han kommer till rätta är bra, säger Johan Walfridson.

Missing People har meddelat att man genomför en ny sökinsats under torsdagen,, med start på förmiddagen. Men varken polisen eller Missing People har någon utpekad plats att söka på - det enda man vet är att mannen försvann efter att ha lämnat sitt hem. I går såg Missing People Mössebergskanten som en naturlig början på sökinsatsen.

I dag samlas man vid Pingstkyrkan på Odengatan.

När 61-åringen försvann var han sannolikt iklädd blå jeans, svart fleecetröja och svart fjällrävenkeps.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan