Annons

Annons

Annons

Insändare
Replik på Ungsvenskarnas och Albin Gilbertssons insändare

Ungsvenskarna svarade på vår insändare där vi frågade oss vad SD egentligen vill, och man blir inte förvånad över att läsa att även Ungsvenskarna nu stärker det vi skriver i vår insändare.

Det finns enbart ett enda konkret förslag i svaret vi fick, vilket var att ”vi måste slopa den så kallade straffrabatten för kriminella som begår flera brott”. I övrigt är det bara floskler och smutskastning som vanligt när det gäller SD och Ungsvenskarna, skriver SSU:s ordförande i Skaraborg i en replik till Ungsvenskarna.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Socialdemokratin har till stor del byggt upp det svenska samhälle vi ser ida, skriver Elin Hjärtqvist, Ordförande SSU Skaraborg, i en replik till Albert Gilbertsson, Ungsvenskarna.

Bild: Börje Andersson

Annons

Föga förvånande lyfter Gilbersson invandringspolitiken och kallar den för ”ansvarslös”. Problemet med SD och ungsvenskarnas politik är att deras enda lösning på invandringen i Sverige är att ingen ska komma hit. De vill också att så många som möjligt som redan är här ska lämna landet. De ser detta som den enda lösningen och tror inte på integration. Hade de gjort det så hade de haft någon som helst politik för detta, men så är inte fallet. För att få en fungerande migrationspolitik måste vi först och främst ha en fungerande integrationspolitik.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan