Annons

Annons

Annons

Fotboll

Seger för Tomten borta mot Igelstorp

Text

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

Annons

Det blev uddamålsseger för bortalaget Tomten i matchen mot Igelstorp på Igelvallen. Laget vann lördagens match i division 6 Skövde herr i fotboll med 4–3.

– Vi börjar matchen katastrofalt dåligt, vet inte om vi underskattar motståndet eller vad det är men vi är inte alls med och ska vara glada att Igelstorp inte avgjort matchen efter 30 minuter, med ett par mål till. Vi jobbar oss in i matchen igen och tar över efter 35 minuter. Lyckas även kvittera innan halvleken är slut. I andra halvleken är vi det bättre laget, vi skapar fler chanser och är hetare. Det blir mer spännande än det behöver bli då vi bjuder in dem i matchen två gånger om efter att vi tagit ledningen. Vi avgör med fem minuter kvar och inkasserar tre sköna poäng. Nu ser vi fram emot derby på Biksborg kommande vecka och jag förväntar mig ett betydligt mer taggat lag då. Extra plus till Liam Samuelsson som ligger bakom det mesta i anfallsväg för vår del i denna match med 2+2, tyckte Tomtens ledare Marcus Albo, efter matchen.

Annons

Annons

Segern var Tomtens åttonde på de senaste tio matcherna.

Igelstorp har fem förluster på de senaste fem matcherna. Det här var Tomtens fjärde uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Igelstorp på åttonde plats och Tomten i serieledning.

I nästa omgång har Tomten Borgunda borta på Biksborg, söndag 28 augusti 16.00.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan