Annons

Annons

Annons

Volleyboll

Klart: FT livesänder Floby VK:s derbymatch mot Habo VK på lördag

Dags för livesänd sport på FT-sajten igen.

Vi sänder elitseriematchen i volleyboll mellan Floby VK och Habo VK nu på lördag.

Och i januari blir det ytterligare en match från Floby sporthall.

Det blir direktsänd volleyboll på Falköpings Tidnings sajt på lördag, då Floby VK tar emot Habo VK i ett västgötaderby i elitserien.

Bild: Per Ström

Annons

I våras, närmare bestämt den 23 april, var det premiär för direktsänd volleyboll på Falköpings Tidnings sajt.

Vi visade då, exklusivt, SM-bronsmatchen (den andra av två) mellan Floby VK och Vingåkers VK, en match som slutade med att Floby VK tog hand om nyss nämnda SM-brons genom att vinna med 3–0.

FT sände SM-bronsmatchen mellan Floby VK och Vingåkers VK i våras.

Bild: Arkivbild

Den sändningen gav mersmak och nu är det alltså dags igen. Vi har fått rättigheter att sända två Flobymatcher i elitserien och det handlar om följande:

√ Lördag 5 november: Floby VK-Habo VK.

Annons

√ Lördag 14 januari: Floby VK-Hylte/Halmstad.

Läs också: TV: Första avsnittet av FT på hemmaplan – vi är hemma hos Floby VK-profilen

Annons

– Vi är mycket glada över detta och har valt matcherna med omsorg. Att sända det lite klassiska västgötaderbyt mellan Floby och Habo kändes ganska givet, sedan valde vi mötet med Hylte/Halmstad utifrån att just denna match förra säsongen blev en riktig thriller i Floby sporthall. Till slut vann mästarna med 3–2, men Floby stod upp enormt bra, säger Olof Darius, sportreporter på Falköpings Tidning.

Det är väldigt viktiga poäng som står på spel mellan Floby och Habo nu på lördag, båda lagen strävar nämligen efter att komma topp 4 efter halva säsongen och därmed på spela Grand Prix i Uppsala i januari.

Viktor Lindberg (till vänster), en av Sveriges absolut bästa volleybollspelare just nu, är expertkommentator på lördag. Till höger programledaren Olof Darius.

Bild: Arkivbild

Matchstart är det klockan 15.00, vår sändning från Floby sporthall startar klockan 14.50 med lite uppsnack. Det kommer vara Olof Darius som kommenterar matchen och vid sin sida har han, precis som vid matchen i våras, landslagsstjärnan Viktor Lindberg.

Läs också: Blev utsedd till årets tränare – nu lämnar han Floby VK: "Hade inte samma syn"

– Direktsänd sport är något som uppskattas av våra läsare så självklart jobbar vi hårt på att kunna erbjuda så mycket som möjligt av den här varan. De två matcherna vi kommer sända har alla ingredienser för att bli riktigt spännande, säger Adam Jönsson, chefredaktör och ansvarig utgivare för Falköpings Tidning.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan