Annons

Annons

Annons

Åsarp-Trädet FK

Åsarp-Trädet fyller på underifrån – lyfter upp fem P16-killar

Åsarp-Trädet håller på och bygger truppen inför 2023. Nu flyttas fem spelare från P16-laget upp i seniorverksamheten.

– Vi tycker givetvis det är extra kul med egna produkter och hoppas mycket på dessa killar, säger Martin Gunnarsson i ÅT.

Vilmer Kalén, Alexander Andersson, Olle Fredén, Alvin Holm och Lukas Rydström flyttas upp från Åsarp-Trädets P16-verksamhet till seniortruppen. Bild: Åsarp-Trädet

Annons

Under förra veckan presenterade Åsarp-Trädet FK fyra nyförvärv till herrlaget. Nu väljer föreningen också att flytta upp en handfull spelare från P16-laget till seniorverksamheten.

– Trots att vi inte har så stora kullar i våra samhällen kan vi stolt presentera fem killar från vårat P16 lag kommer tillhöra seniortruppen. P16-laget hade vi tillsammans med Grolanda/Floby under 2022. Fyra av spelarna vi lyfter upp är uppväxta i Åsarp och en kille utanför Trädet, berättar Martin Gunnarson för Åsarp-Trädets hemsida.

Annons

Annons

De fem spelarna är Vilmer Kalén, Alexander Andersson, Olle Fredén, Alvin Holm samt Lukas Rydström. 

– Vi tycker givetvis det är extra kul med egna produkter och hoppas mycket på dessa killar. De har redan varit med och testat på träningar och matcher med seniortruppen men kommer nu som sagt vara ordinarie i Åsarp/Trädet A-trupp 2023, säger Gunnarsson och fortsätter:

– Det finns otroligt mycket talang och fotbollskunnande i dessa unga killar. Nu är det upp till dem själva att påverka sin utveckling och se hur långt de kommer med sin fotboll. Vi som klubb kommer givetvis ge dem så bra förutsättningar som vi kan så de kan nå sina mål och drömmar som jag vet är högre än att spela i division 3. Det kommer bli spännande att följa dessa killar och vi tror de kommer knacka på A-lags dörren ganska snart.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan