Annons

Annons

Annons

Falköping

Insändare
S slänger demokratisk praxis i papperskorgen

Vänsterpartiet anser att det under måndagens fullmäktigemöte bröts mot alla basala regler för ett långsiktigt politiskt inflytande från Socialdemokraternas sida.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild från ett tidigare kommunfullmäktige. Under det senaste, 12 december, menar V att S frångick grundläggande regler.

Bild: Peo Janson

Annons

Vänsterpartiet i Falköping vet att långsiktigt politiskt inflytande bygger på att man som parti följer tre grundläggande regler: samarbeta för Falköpings bästa före enkla partipoäng, följ parlamentariska spelregler och praxis samt att hålla ingångna avtal. Som ett rött parti är vi nu mycket förvånade och ledsna över att den delen av Socialdemokraterna i Falköping som delar vår insikt om ordning och reda har förlorat mot en ledande grupp som efter måndagens fullmäktigemöte brutit mot alla dessa basala regler.

Annons

Annons

Vi ber nu alla som funderar på att rösta i framtiden, att notera att socialdemokrater sitter på uppdrag som baserar sig på SDs röster med "alternativ" praxis.

Om ett litet parti utan ambitioner att leda ett styre vill chansa på att få stöd av SD så är det bara lite pinsamt, men att ett parti med hyfsat hög självbild från och med nu slänger demokratisk praxis i papperskorgen förvånar oss mycket!

Vänsterpartiets Fullmäktigegrupp

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan