Annons

Annons

Annons

Handboll

Han blir målvakt i IFK Skövde – nästa säsong

IFK Skövde har klart med sitt målvaktspar för två säsonger framåt i tiden. Anton Hagvall byter Alingsås HK mot IFK Skövde och kommer representera Skövdekamraterna från och med nästa säsong.

Anton Hagvall är klar för spel i IFK Skövde från och med nästa säsong.

Bild: PETTER ARVIDSON, Bildbyrån

Annons

Under onsdagseftermiddagen presenterade IFK Skövde nyheten att målvakten Anton Hagvall är klar för klubben från och med säsongen 2023/2024. Kontraktet är skrivet över två säsonger.

– Det här känns jättebra. IFK Skövde är en klubb med höga ambitioner och det passar mig väldigt bra, säger 25-åringen i ett pressmeddelande från föreningen.

Nyligen stod det också klart att Håvard Åsheim kommer återvända till IFK Skövde, och föreningen har därmed klart med målvaktsposten.

Annons

Annons

– Tillsammans med Håvard kommer Anton att bilda ett stabilt målvaktspar. Det är en stabil och välutbildad målvakt vi får till oss i Anton Hagvall. Genom åren har han hunnit skaffa sig mängder med erfarenhet genom spel i såväl Sverige som i Danmark. Dessutom kommer Anton att passa mycket bra in i vår miljö och trupp genom sitt sätt att vara som person, säger sportchefen Ulf Nyström i pressmeddelandet.

Anton Hagvall har Kungälvs HK som moderklubb. Som 15-åring flyttade han till IK Sävehof där han vann SM-guld som junior. Som senior har målvakten representerat Lugi och Alingsås HK i den svenska högstaligan samt spelat för danska Skjern.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan