Annons

Annons

Annons

Innebandy

MISSA INTE: Superlördag med Mullsjö AIS • Så kan du som FT-kund se sändningarna

Åtta timmar innebandy, komplett med studio och experter.

Det väntar på lördag när Falköpings Tidning sänder Superlördag med tre heta SSL-matcher, där Växjö–Mullsjö är en av matcherna.

Prenumeranter kan se sändningarna kostnadsfritt.

Får Pelle Tarenius och Mais fira mot Växjö?

Bild: Martin Andersson

Annons

På lördag blir det innebandy för hela slanten. Med start 12.30 sänder FT Superlördag med tre heta SSL-matcher.

Du som är prenumerant ser matcherna HÄR! Artikeln publiceras på matchdagen. Du som inte är prenumerant kan enkelt bli det genom att följa instruktionerna längst ner i artikeln.

Annons

Annons

Matchdagen inleds med ett möte kring strecket i SSL Dam. Tolfteplacerade Karlstad tar emot sjuan Täby. Det skiljer dock bara sex poäng mellan lagen som båda två slåss om en slutspelsplats. Det är således viktigt för Karlstad att inte släppa iväg Täby ytterligare.

Klockan 15.30 är det dags för Mullsjö AIS försöka befästa sin slutspelsplats i mötet med Växjö. Mais har för närvarande åtta poäng ner till niondeplacerade Dalen. Topplaget Växjö har varit starkt hela säsongen och jagar både tvåan Storvreta och serieledande Falun.

Dagen avslutas med toppmöte i SSL Herr mellan ovan nämnda serieledaren Falun och fyran Kalmarsund.

Andreas Åberg leder sändningen från Superlördag-studion och med sig har han experterna Mika Packalén och Anders Borgström. I nästan åtta timmar kommer trion ge tittarna ett fullmatat program som, förutom SSL-matcherna, djupdyker i olika aktuella ämnen.

För att se matcherna måste du bli kund hos FT (här). Samtliga matcher kommer att finnas tillgängliga på falkopingstidning.se/livesport, där kommer man även kunna se matcherna i repris.

Annons

Fakta

Så sänds Superlördag


● 12.30 Uppsnack med programledare Andreas Åberg och experter Anders Borgström och Mika Packalén.
● 13.00 Karlstad - Täby, dam
● 15.30 Växjö - Mullsjö, herr
● 18.00 Falun - Kalmarsund, herr

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan