Annons

Annons

Annons

Odenrinken i Falköping

Insändare
Ta inte bort isen för våra barn och ungdomar!

Jag vädjar om att förhindra en stängning av ishallen. Det måste finnas fler alternativ att se över, skriver en förälder.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Peo Janson

Annons

Läs även: Blue Riders inför måndagens beslut: ”Det vore en dödsstöt för oss”

Läs även: Maggie, 11, till kommunen: Splittra inte mitt lag och klubb

Annons

Annons

Läs mer: Nära grönt ljus för Odenrinken men oklart om nästa issäsong

Min son liksom många andra ungdomar i föreningen började tidigt spela hockey, redan som 6 åringar i hockeyskolan. Ett brinnande intresse som hållit i sig inför varje ny säsong. Det har inneburit många timmar i ishallen för våra barn likaväl för alla föräldrar som stöttar och skjutsar. Inte minst för alla ledare och eldsjälar som gör så mycket för att våra barn ska utvecklas på isen och även som lagspelare och kamrat.

Barnen får här många vänner. En gemenskap som knyter ihop Falköping med orterna runt omkring. Detta främjar till positiva nätverk och en trygghet för ungdomarna, även i framtiden när det kommer till kontakter inom skolan och inför studier i högstadiet och gymnasiet. En trygghet och gemenskap då många redan känner till varandra genom föreningslivet!

För visst vill vi främja rörelse, aktiviteter och föreningsliv för kommunens ungdomar och förhindra hemma-sittande eller att ungdomarna börjar röra sig ute på stan!

Jag vädjar om att förhindra en stängning av ishallen. Det måste finnas fler alternativ att se över!

En av många berörda föräldrar

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan