Annons

Annons

Annons

Falköping

Falköpings-tacos på menyn vid kickoff för mer lokal mat på faten

Ytterligare ett steg har tagits i projektet Lokal matkultur Falbygden. Tio kaféer och restauranger är med i satsningen som ska lyfta fram den närproducerade maten.

– När vi började med bryggeriet hade jag en känsla för det, men nu har jag nästan blivit lokal-taliban, säger Uffe Karlström från Bryggeri Nya Victoria.

Text

Sara Johansson från Kdesign, Susanne Ekvall från Viltmat, Uffe Karlström från Bryggeri Nya Victoria och Robert Bengtsson från Falbygdens ost instruerades av kocken Emelie Nielsen.

Bild: Anna Kuylenstierna

Annons

Uffe Karlström var en flera matföretagare som deltog när det var kickoff på Wrågården för projektet Lokal matkultur Falbygden, som Falköpings kommun har tagit initiativ till.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan