Annons

Annons

Annons

Fotboll

Falköpings Tidning sänder lokal fotboll i fyra år till

Fotbollsfesten går vidare på falkopingstidning.se!

Tack vare ett nytt avtal med Svenska Fotbollförbundet kommer Falköpings Tidning sända lokal fotboll i fyra säsonger framåt.

– Det värmer extra hos mig personligen som älskar lokalfotboll och lokaljournalistik, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Text

Se mer av Götene IF och Åsarp-Trädetet FK på sajten.

Bild: Per Ström, Stefan Albertsson

Annons

De senaste säsongerna har du som prenumerant på Falköpings Tidning kunnat följa den lokala fotbollen genom ett stort antal livesända matcher på sajten.

Nu förlängs fotbollsfesten med fyra år till.

Genom ett nytt avtal mellan Svenska Fotbollförbundet och fyra lokalmediakoncerner kommer tusentals matcher från division 1 damer samt division 2 och 3 herrar att livesändas under åren 2023-2026.

Annons

– Genom detta samarbete når fotbollen ut över stora delar av landet och vi får en exponering som är väldigt viktig för våra föreningar från norr till söder, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare på Svenska Fotbollförbundet i ett pressmeddelande.

Mattias Wallström är livesportansvarig på Bonnier News, som äger Falköpings Tidning. Han säger så här om det nya avtalet:

– Vi vill vara nära vår publik och de här matcherna går rakt in i det lokala hjärtat, det värmer extra hos mig personligen som älskar lokalfotboll och lokaljournalistik.

Annons

Exakt vilka matcher som kommer sändas på sajten under säsongen presenteras vid ett senare tillfälle. För att se sändningarna måste du vara prenumerant på sajten.

Fakta

Så ser du livesänd sport på sajten

För att se sändningarna på falkopingstidning.se måste du vara prenumerant på Falköpings Tidning. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på falkopingstidning.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på falkopingstidning.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan