Annons

Annons

Annons

Fotboll

Insändare
Förstör inte sportområdet - flytt kostar 100 miljoner

Nu har vi fått förslag på alternativ där man kan tänka sig att bygga den nya högstadieskolan ! Vore klädsamt att ni samtidigt presenterar var konstgräsplanerna ska anläggas till en ungefärlig kostnad av 100 miljoner.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Thomas Eriksson

Annons

Det låter så enkelt att bara flytta, till detta tillkommer omklädningsrum, domarrum, klubbförråd, kiosk , staket ,belysning, en läktare , parkering m.m.

Idag är det 11 föreningar med ca 60 lag som har Ållevi och Odenvi som tränings - och match arena under stor del av året.

Båda planerna är i stort behov av åtgärder, från 2007 resp. 2013 och borde redan fått nytt underlag. Den utslitna mattan kan användas till andra ytor!

Annons

Annons

Att beakta är ju att vi också har fotbollslinjen på Ållebergsgymnsiet med elever från andra kommuner!

Varför inte lyssna på vad många har för åsikter om er hantering av Platåskolan, bl.a. kan ni ju läsa krönikan av Båsse i FT. Vilka är dom starkaste argumenten att ni fortfarande inte ändrar er och vad har inte detta kostat, summan 60 miljoner har nämnts ?

Varför inte ? Högstadieskola i Stenstorp, Floby OCH Kinnarp, mindre alt. Platåskolan .

Ni har ju även själva diskuterat Kyrkerörskolan och Centralskolan med förbättringar till fortsatta högstadieskola. Är det verkligen er tanke att närmare 2000 elever ska vistas i samma område ?

Förstör nu inte Sportcenterområdet Oden, Falköping får ofta beröm för området med alla sina anläggningar och närheten.

Vi kan i stort erbjuda alla tänkbara idrotter i området , vilken annan kommun kan göra det med dom avstånden. Det är ofta vi har läger, cuper , utbildningar m.m. från förbund och föreningar vilket inte minst gynnar vårt näringsliv.

Vi ska ta till vara på detta , mer går att utveckla och satsa gärna tillsammans med föreningslivet på mer marknadsföring.

Peter

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan