Annons

Annons

Annons

Platåskolan

Insändare
Låt bli Ållevi och Odenvi!

En placering av Platåskolan på konstgräsplanerna utreds vidare, men utan fotbollen i åtanke, påpekar insändarskribenten.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

”Nu har åter Platåskolan diskuterats av våra politiker och ett av förslagen har tagits bort, två återstår och båda på konstgräsplanerna!” skriver signaturen Peter. Arkivbild.

Bild: Per Ström

Annons

Nu har åter Platåskolan diskuterats av våra politiker och ett av förslagen har tagits bort, två återstår och båda på konstgräsplanerna!

Men inte ett ord säger man om var man ska placera det nya området för fotbollen till en kostnad av 100 miljoner! Det är ju er skyldighet att informera fotbollsföreningarna hur ni tänker, det är oroligt i leden.

Kan ni ge oss ett svar på hur ni har tänkt?

Annons

Har ni överhuvudtaget besökt och sett verksamheten, är det inte föreningslivet som är där så är det på övriga tider kommunens mest välbesökta fritidsgård.

Annons

Hur ska skolans fotbollslinje planera sina lektionstider med transporter?

Är det tänkt att Odenrinken ska vara kvar? En efterlängtad och välbehövlig renovering pågår till en stor kostnad.

Hur påverkar det övrig verksamhet i det övriga området?

Varje utredning och nya förslag har ju hittills kostat oerhört mycket, givetvis mycket beroende på överklagande men vilken framförhållning har ni haft om ifall det skulle bli problem?

Bestäm er nu, det blir ett beslut som inte tilltalar alla – men låt bli Ållevi och Odenvi som är en bit av ett fantastiskt idrottsområde som vi ska vara stolta över.

Peter

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan