Annons

Annons

Annons

Näringsliv

Falköping tappar i näringslivsranking

De lokala företagen ger Falköping ett lägre betyg än tidigare, enligt Svenskt Näringsliv. Företagarna är särskilt missnöjda med dialogerna, konkurrensen, och informationen från kommunen eller dess beslutsfattare.

– Jag blev lite konfunderad när jag såg resultatet, men nu har jag ett år på mig att vända det här och har fått några konkreta case att arbeta med, menar näringslivschefen Carl-Olof Holmström.

Text

Falköping har haft en positiv trend de senaste åren angående hur de lokala företagen upplever atmosfären. Den ser dock ut att ha vänt – det visar Svenskt Näringslivs enkätundersökning. På en 6-gradig skala landar kommunen på 3,9 i år. Ett resultat som Falköpings nye näringslivschef, Carl-Olof Holmström, inte är helt nöjd med.

Bild: Herrljunga kommun

Annons

Nu har Svenskt Näringsliv släppt resultatet av deras årliga enkätundersökning kring det lokala företagsklimatet i varje kommun. Det berättar den ideella föreningen i ett pressmeddelande under tisdagen. Cirka 32 500 företag har svarat nationellt sett och 103 av dessa finner vi i Falköping.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan